CBS De Waterlelie

CBS De Waterlelie

Contactpersonen

CBS de Waterlelie is een grote school.
Binnen de school hebben wij een aantal mensen met een extra taak.
U kunt hen benaderen als er een vraag of probleem is:

Pest-coördinator

Mocht u merken dat uw kind op school gepest wordt neemt u natuurlijk eerst contact op met de leerkracht. Mocht de leerkracht er in de groep niet uitkomen dan neemt de leerkracht contact op met de pest-coördinator. Zij zullen samen op zoek gaan naar een oplossing.
De pest-coördinatoren binnen de school zijn Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

School Maatschappelijk Werk

De schoolmaatschappelijk werkster helpt gezinnen die het lastig hebben in de thuissituatie.
De schoolmaatschappelijk werkster van onze school is Wendy Versluijs.
Ouders kunnen bij haar terecht met allerlei vragen rondom de gezinssituatie. Kinderen kunnen zelf ook bij haar terecht wanneer zij ergens mee zitten. De gesprekken zijn vertrouwelijk, maar de school is er wel altijd van op de hoogte dat we contact hebben. Via de leerkracht of de intern begeleiders kunt u vragen om met Saskia in contact te komen.
Daarnaast kunt u haar mailen, bellen of aanspreken op school op maandag 06-23448443

Aandachtsfunctionaris

Mocht u het vermoeden hebben dat een kind niet volledig tot ontwikkeling komt vanwege huiselijk geweld of seksuele intimidatie of heeft u zorgen in het algemeen dan kunt u contact opnemen met Clementine van Vonderen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Christa Drogt (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Zij zijn onze aandachtsfunctionarissen.

Contactpersoon

Mocht u een probleem hebben met een situatie binnen de school en u kunt dit niet bespreekbaar maken, dan kunt u contact opnemen met de contactpersoon van onze school Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

×